Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ВИКОНКОМІВ

18 Травня, 2023 р., 15:48
1. Про роботу закладів культури та бібліотек в літній період по Петропавлівській сільській раді.
21 Квітня, 2023 р., 14:31
1.Про внесення змін до бюджету Петропавлівської сільської ради.
15 Березня, 2023 р., 15:42
1.Про внесення змін до бюджету Петропавлівської сільської ради.
14 Лютого, 2023 р., 08:14
1.Про  визначення переліку  об`єктів  та видів робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення  у вигляді громадських робіт на 2023 рік.
06 Січня, 2023 р., 11:12
1. Про план роботи виконкому Петропавлівської сільської ради на
22 Листопада, 2022 р., 11:50
Про внесення змін до бюджету Петропавлівської сільської ради. Про влаштування дитини позбавленої батьківського піклування до державного закладу на повне державне утримання. Про надання безкоштовних соціальних послуг громадянам,  які потребують стороннього догляду до відділу соціальної політики. Про надання матеріальної допомоги громадянам Петропавлівської сільської ради.
08 Листопада, 2022 р., 14:20
Про внесення змін до бюджету Петропавлівської сільської ради. Про внесення змін до положення про місцеву комісію  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Петропавлівської сільської ради. Про демонтаж пам’ятників, відповідно до Закону України  «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського)  тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Про прийняття на обслуговування соціальними робітниками на безкоштовній основі з догляду вдома. Про внесення змін до цільового призначення субвенцій, які надійшли з місцевого бюджету Петропавлівської сільської територіальної громади для придбання термобілизни та придбання технічних засобів. Про уповноваження голови Петропавлівської сільської ради щодо підписання договорів про добровільного відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної форми власності на території Петропавлівської сільської ради з порушенням вимог законодавства. Про затвердження  Положення про порядок надання  одноразової матеріальної  допомоги на зубопротезування  (крім зубного протезування дорогоцінними металами та металокерамікою) деяким  пільговим категоріям громадян за  рахунок коштів місцевого бюджету. Про надання матеріальної допомоги громадян Петропавлівської сільської ради.
17 Жовтня, 2022 р., 14:05
1. Про встановлення опіки та призначення опікуна

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь