Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

СЕСІЯ.

Дата: 16.07.2024 14:08
Кількість переглядів: 25

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ ЧЕРГОВОЇ 42 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ

16.07.2024 року 

 

1.Про внесення змін до бюджету Петропавлівської сільської ради.

2. Про затвердження розпорядження  виданих в міжсесійний період.

3.Про внесення змін до програми від 16.02.2022 року № 1734 «Про затвердження програми відділу соціальної політики Петропавлівської сільської ради на 2022-2025 роки».

4.Про затвердження Програми щодо приведення захисних споруд цивільного захисту протирадіаційних укриттів (ПРУ) у готовність до укриття населення на 2024-2025 роки.

5.Про затвердження програми зайнятості населення на території Петропавлівської сільської ради.

6. Про внесення доповнень до рішення сесії сільської ради від 15.12.2023 року

№ 1968 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через/та відділ «Центр надання адміністративних послуг Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області».

7. Про затвердження  Програми для кривдників на 2024 - 2027роки Петропавлівської  сільської ради.

8. Про встановлення та затвердження місцевих податків і зборів на 2025 рік на території Петропавлівської сільської територіальної громади.

9. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Алупой Світлані Миколаївни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Фараонівка, вул. Миру, 80.

10. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Щетініну Сергію Сергійовичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Фараонівка, вул. ім..Грушевського, 78.

11. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Фоміна Наталія Трохимівна  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Олександрівка, вул. Жовтнева, 95.

12. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Раздорожній Тетяні Іванівни  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Олександрівка, вул. Лісова, 93.

13. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Гулєвіч Руслану Юрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Семісотка, вул. Степова, 8-а.

14. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність гр.. Шевченко Лідії Кирилівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

15. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність гр.. Тесленко Івану Онуфрійовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

16. Про  надання дозволу  гр. Паларієву О.А.  на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

17. Про  надання дозволу  гр. Паларієву О.А. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

18. Про  надання дозволу  гр. Кривошеєву В.Я. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

19.Різне.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь