Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ІНФОРМАЦІЯ

Дата: 12.01.2024 11:47
Кількість переглядів: 79

  

          Фото без опису 21.12.2023 року у Петропавлівській сільській раді відбулося відкриття відділу «Центр надання адміністративних послуг» Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району. Основні  завдання центру – поліпшення якості надання адмінпослуг, включаючи підвищення рівня комфортності обслуговування заявників, їх інформування та консультування. Через географічні особливості та віддаленість сіл від адміністративного центру громади було прийнято рішення про призначення старост адміністраторами ЦНАПу у старостинських округах.

         Для відкриття відділу було реалізовано ряд заходів, а саме:

Першочергово було прийняте рішення сесії Петропавлівської сільської ради №1890 від 14.07.2023 р. «Про утворення відділу «Центру надання адміністративних послуг» та затверджено Регламент та графік роботи ЦНАПу Рішенням сесії Петропавлівської сільської ради №1891 від 14.07.2023 р. Рішенням сесії №1968 від 15.12.2023 були внесені доповнення до рішення сесії №1892 від 14.07.2023 р. щодо переліку адміністративних послуг (до переліку входять 230 адміністративних послуг).

          Приміщення ЦНАПу знаходиться в одному з кабінетів Петропавлівської сільської ради, на І поверсі, за адресою: с.Петропавлівка вул.Гагаріна,1 Білгород-Дністровського району Одеської області. Кабінет оснащений всіма необхідними меблями та комп’ютерною технікою. Було встановлено всі необхідні вивіски та інформаційні таблички (які дублюються шрифтом Брайля), були виконані  вимоги щодо контрастного маркування, пандусу, поручнів, кнопки виклику та інше. Було отримано кваліфіковані електронні підписи, замовлено печатки. Створено окремий розділ на сайті територіальної громади. Відділ ЦНАПу підключено до ІС «Вулик», отримано доступи до необхідних реєстрів, продовжується робота по отриманню доступів до інших реєстрів.

           До відділу «Центр надання адміністративних послуг» входять:

  • Начальникдержавний реєстратор;
  • Адміністратор;
  • 4  старости.

 

            До відкриття Центру надання адміністративних послуг спеціалістами Петропавлівської сільської ради на протязі 2023 року надавалися такі послуги:

-  надання послуг з реєстрації/декларування/зняття фізичних осіб – 594.

-  надання послуг з реєстрації нерухомого майна – 925 послуг.

-  надання послуг з видачі витягів з ДЗК – 118 послуг, та ряд інших послуг.

 

     Працівниками ЦНАПу продовжується налагодження роботи відділу, вдосконалення нових послуг та надання їх належним станом,  покращення матеріально-технічної бази відділу  ЦНАП; забезпечення кадрової роботи відділу  ЦНАП; проведення нарад з адміністраторами старостинських округів; проведення інструктажів з охорони праці, пожежної безпеки з працівниками ЦНАП; наповнення інформаційного сайту Петропавлівської сільської ради, відділ «ЦНАП»; здійснення постійного оновлення інформації щодо надання адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь