Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

Здобувати нову професію – легко, зручно та захопливо через освітні серіали «Дія.Освіта»

Дата: 27.10.2023 10:52
Кількість переглядів: 37

💻 «Дія.Освіта» – національна освітня платформа актуальних знань та навичок, що застосовує новітню технологію «едьютейнмент» («Edutainment»), засновану на принципі «навчання як гра / розвага». Тут кожен може безоплатно здобути важливі знання заради власного розвитку та успішної життєвої перспективи.

☝️Перший етап реалізації цієї загальнодержавної ініціативи – проєкт «Дія.Цифрова освіта» – було розпочато у 2020 році, і через рік вже понад 2,5 млн людей з початковими цифровими навичками або їх відсутністю покращили свій рівень.

✔️Наразі до реалізації загального проєкту «Дія.Освіта» залучено понад 200 освітніх продуктів, 3 тисячі тренерів, 5 тисяч освітних офлайн-хабів, а за останні місяці платформу відвідало понад 600 тисяч користувачів. Тепер велика мета «Дія.Освіта» – зробити прорив не тільки у цифрових знаннях, а й загалом у навичках та вміннях, що є актуальними та затребуваними у сучасному світі.

✅️«Дія.Освіта» заснована на ключових міжнародних поняттях сучасної освіти – «Lifelong learning» («навчання протягом усього життя»); «Upskilling / reskilling» («підвищення / зміна майстерності»); використання симуляторів та ІТ-студій; перевірка цифрової грамотності через комплексний тест «Цифрограм».

✔️Наразі на платформі «Дія.Освіта» розміщено понад 1 тисяча лекцій від провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей і дорослих. Усі лекції поділено на категорії «IT, бізнес і креатив», «Освіта для дітей», «Англійська мова» та «Саморозвиток», що містять тематичні серіали: «Базовий курс підприємця», «Бариста», «Дата-аналітик», «Дизайнер інтер’єру», «Майстер-бровист», «Пекар», «Режисер монтажу», «Флорист» та інші.

📄Отримання сертифікату щодо проходження будь-якого освітнього серіалу (для додавання його до свого резюме) просто потребує реєстрації на платформі «Дія.Освіта».

👇Переходьте за посиланням та реєструйтеся: https://osvita.diia.gov.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь