Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ ЧЕРГОВОЇ 32 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ 06.04.2023 року

Дата: 19.04.2023 15:20
Кількість переглядів: 85

 ПОРЯДОК  ДЕННИЙ ЧЕРГОВОЇ 32 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ

06.04.2023 року

1.Про внесення змін до бюджету Петропавлівської сільської ради.

2. Про затвердження розпорядження Петропавлівської сільської ради  № 8 від 17.02.2023 року.

3. Про затвердження розпоряджень Петропавлівського сільського голови, виданих у міжсесійний період.

4.Про внесення змін до Статуту Петропавлівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

5.Про внесення змін до Статуту Олександрівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

6.Про перейменування та зміну типу Міняйлівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області та затвердження статуту в новій редакції.

7.Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

8.Про надання дозволу на списання майна комунальної власності Петропавлівської сільської ради.

9.Про затвердження схеми розташування в селі Фараонівка обмежувачів швидкості, висоти дорожнього руху та їх встановлення.

10. Про затвердження Програми соціального захисту  сімей з дітьми, які опинились в складних  життєвих  обставинах,та дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування  по Петропавлівскій  сільській раді на 2023 – 2025 роки.

11. Про виділення земельної ділянки для облаштування нового полігону ТПВ за межами с.Фуратівка.

12. Про виділення земельної ділянки для облаштування нового полігону ТПВ за межами с.Олександрівка.

13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій із земель сільськогосподарського призначення.

14. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

15. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

16. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

17. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

18. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

19. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

20. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

21. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Подуряну Івану Степановичу    для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Фуратовка, вул. Лісна, 4.

22. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Мокруха Валентині Іванівні    для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Олександрівка, вул. Покровська, 26.

23.  Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Нечитайло Миколі Андрійовичу    для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Олександрівка, вул. Жовтнева, 18.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь