Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ ЧЕРГОВОЇ 31 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ 03.02.2023 року

Дата: 19.04.2023 15:18
Кількість переглядів: 76

 ПОРЯДОК  ДЕННИЙ ЧЕРГОВОЇ 31 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ

03.02.2023 року 

1.Про внесення змін до програми від 22.12.2022 рік № 1777 «Про Програму утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць, доріг і мостів

комунальної власності Петропавлівської  сільської ради  на 2023 рік»

2. Про  затвердження Програми по благоустрою, охорони довкілля, раціонального  використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки Петропавлівської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області  на    2023  рік.

3. Про звіт щодо виконання «Програми соціально - економічного розвитку

Петропавлівської сільської ради  за 2022 рік».

4. Про затвердження програми соціально – економічного  та культурного розвитку Петропавлівської   сільської  ради на 2023-2024 роки.

5. Про затвердження Програми будівництва, реконструкції та утримання місцевого пункту пропуску через Українсько-Молдовського державного кордону Петропавлівської територіальної громади  на 2023 рік.

6. Про затвердження  Програми для забезпечення заходів мобілізації та територіальної оборони на території Білгород-Дністровського району

«ЗАХИСТ» на 2023 рік.

7. «Про затвердження Програми підвищення спроможності

та поліпшення умов несення служби у відділі  прикордонної служби «Фараонівка», та відділенні інспекторів прикордонної служби «Олександрівка» на українсько-молдавському державному кордоні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби Білгород-Дністровського прикордонного загону на 2023 рік».

8. Про цільову програму підтримки Першого відділу Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з проведення мобілізаційних заходів військовозобов`язаних Петропавлівської сільської  територіальної громади та забезпечення заходів, пов`язаних із виконанням ними військового обов`язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2023 рік.

9. Про затвердження Програми для забезпечення проведення заходів у сфері охорони державного кордону на території Білгород-Дністровського району “БЕЗПЕКА КОРДОНУ” на 2023 рік.

10. Про затвердження звіту начальника відділу фінансів Дікусар Л.І. щодо аналізу виконання плану  доходів Бюджету  Петропавлівської сільської ради за  2022 рік.

11.Про  внесення змін  і доповнень  до рішення сесії  сільської ради  № 1781–VIII від   22.12.2022 року «Про бюджет   Петропавлівської сільської     територіальної громади   на 2023рік».

12.Про внесення змін до рішення сесії від 22.12.2022 року № 1771 «Про затвердження  структури виконавчих органів Петропавлівської сільської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів на 2023 рік».

13.Про план роботи Петропавлівської сільської ради на 2023 рік.

14.Про звіт голови сільської ради про роботу Петропавлівської сільської ради за 2022 рік.

15. Про зміну юридичної адреси Фуратівського закладу дошкільної освіти

Петропавлівської  сільської ради Білгород-Дністровського району

Одеської області.

16. Про  затвердження Програми «Молодь Петропавлівської громади»

на 2023-2025 роки.

17. Про внесення змін до рішення сесії від 22.12.2022  року №1772

«Про затвердження штатного розпису закладів освіти Петропавлівської сільської ради на 2023 рік».

18. Про затвердження Правил утримання  домашніх  свійських тварин та птиці на території  Петропавлівської територіальної громади.

19. Про присвоєння старостам рангів посадових осіб місцевого самоврядування.

20. Про звіт щодо роботи комунального підприємства «Петропавлівський сількомунгосп» Петропавлівської  сільської ради за 2022 рік.

21.Про розгляд депутатського запиту.

22. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Важницькому Ігорю Іллічу    для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Фараонівка, вул. Суворова, 121.

23. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Лешан Віорікі Дмитрівні     для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Фараонівка, вул. Миру, 96.

24. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Будан Марії Василівні   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Фараонівка, вул. Суворова, 41.

25. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Казаковій Тамарі Степанівні     для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Фараонівка, вул. Миру, 86.

26. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Корчмарюк Ірині Іванівні     для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Олександрівка, вул. Жовтнева, 202.

27. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

28. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

29. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

30. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

31. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

32. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

33. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

34. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

35. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

36. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

37. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

38. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

39. Про  надання дозволу  гр. Черней М. С. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

40. Про  надання дозволу  гр. Дарій С. Т. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

41. Про  надання дозволу  гр. Крохмал С. В. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості)

42. Про  надання дозволу  гр. Фрунзе А. О.. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості)

43. Про  надання дозволу  гр. Бурлак Б.І.. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості)

44. Про  надання дозволу  гр. Лупашко Є. П.. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості)

45. Про  надання дозволу  гр. Шевченко Л. К. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

46. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

47. Про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

48. Про припинення дію договорів оренди  за взаємною згодою сторін укладених між ТОВ «ВЗ Янтарний» та Петропавлівською сільською радою на земельні ділянки.

49.Про затвердження типової форми Контракту з керівником закладу загальної

середньої освіти Петропавлівської сільської ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь