Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

РОБОЧИЙ ВИЇЗД ГОЛОВИ-НАЧАЛЬНИКА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ДО ПЕТРОПАВЛІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 19.01.2023 13:33
Кількість переглядів: 106

13 січня поточного року до Петропавлівської сільської ради здійснив робочий виїзд голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ та спеціалісти Білгород-Дністровської адміністрації.

 

Василь САМОКИШ ознайомився із роботою закладів освіти Петропавлівської сільської ради, матеріальним забезпеченням навчальних кабінетів, облаштуванням укриттів та об’єктів цивільного захисту, готовністю освітніх установ до роботи в очному режимі в умовах воєнного стану. Також Василь САМОКИШ відвідав місця для додаткового розміщення внутрішніх переселенців, перевірив хід робіт щодо підготовки місць компактного проживання тимчасових переселенців, готовністю «Пунктів незламності».

     Також разом з представниками прикордонної служби відвідали місце розташування пункту пропуску в с.Фараонівка, де обговорили питання про доцільність облаштування та відкриття пункту пропуску, та прийшли до загальної думки що потрібно займатися облаштуванням пункту пропуску після воєнного стану.

    Обговорили із Петропавлівським сільським головою Оксаною ЧЕРНОВОЮ ряд інших проблемних питань життєдіяльності Петропавлівської громади, де самим важливим питанням є поточний ремонт доріг комунальної власності, який планується зробити у 2023 році за рахунок місцевого бюджету  Петропавлівської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь