Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 29 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ. 14.12.2022 року

Дата: 20.12.2022 15:36
Кількість переглядів: 147

 

1. Про  внесення змін  і доповнень  до решення сессіі  сільськоі ради  № 1462–VIII від   24.12.2021 року «Про бюджет   Петропавлівської сільської     територіальної громади   на 2022рік».

2. Про внесення змін до рішення сесії від 29.06.2022 р. №  1686                                   

«Про встановлення  місцевих податків та зборів  на  2023 рік».

3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського району Одеської області.

4.Про надання матеріальної допомоги громадянам Петропавлівської сільської ради.

5. Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності  Петропавлівської сільської ради Білгород Дністровського району Одеської області розташованих на території Петропавлівської  сільської   ради (колишньої Міняйлівської сільської ради) Білгород-Дністровського району (колишнього Саратського)  Одеської  області  (за межами   населеного  пункту).

6. Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності  Петропавлівської сільської ради Білгород Дністровського району Одеської області розташованих на території Петропавлівської  сільської  ради (колишньої  Міняйлівської сільської ради) Білгород-Дністровського району (колишнього  Саратського)  Одеської  області (за межами   населеного  пункту).

7. Про затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Пінтяк Аурєлії Штефанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Старосілля, вул. Молодіжна, 49.

8. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Пінтяк Зінаїді Миколаївні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Старосілля, вул. Джерел, 9.

9. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Пінтяк Родікі Штефанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Старосілля, вул. Джерел 8.

10. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Звягінцевій Олені Георгіївні    для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Олександрівка, вул. 1- го Травня, 50.

11. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки гр. Сасову Олександру Борисовичу    для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Олександрівка, вул. Кишинівська, 130.

12. Про  надання дозволу  гр. Гангурян К. Л. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь