Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ.

Дата: 16.08.2022 09:30
Кількість переглядів: 130

          ОГОЛОШЕННЯ

щодо призначення на вакантну посаду державного інспектора з контролю за використанням та охороною земель у період дії воєнного стану

 

20 травня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», яким внесено зміни до Закону України «Про правовий режим воєнного стану». Зазначеними змінами, зокрема, врегульовано питання призначення на посади державної служби громадян України в період дії воєнного стану. У період дії воєнного стану особи призначаються на посади без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідної посади.

З метою забезпечення належного виконання визначених законом функцій та повноважень Петропавлівської сільської ради здійснювати державний контроль за використанням та охороною земель відповідно рішенню №  від 12.08.2022р. в умовах воєнного стану, надаємо перелік вакантної посади Петропавлівської сільської ради , яка потребує заповнення:

  1. Державний інспектор з контролю за використанням та охороною земель

    

 

 

 

Прийом документів до 12 вересня 2022 року за адресою: 68211 с.Петропавлівка, Одеська область, Білгород-Дністровський район, вул.Гагаріна, 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь