Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 12 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ. 25.06.2021 року

Дата: 10.12.2021 09:13
Кількість переглядів: 308

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 12 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ.

25.06.2021 року

 

1. Про початок повноважень депутата Петропавлівської сільської ради  Білгород-Дністровського району Одеської області.

2. Попередження про обов’язок подання депутатами Петропавлівської сільської ради VIII скликання декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

3.Про внесення змін до бюджету Петропавлівської сільської ради № 18/а VIII від 24.12.2020 року «Про Петропавлівськиий сільський бюджет на 2021 рік».

4.Про затвердження розпоряджень виданих в міжсесійний період з № 20 від 09.06.2020 р. по № 21 від 17.06.2021 року.

5.Про звіт директора КП «Петропавлівський сіль комунгосп» за період з квітня по червень 2021 року по населеним пунктам Петропавлівської сільської ради.

6.Про затвердження тарифів на послуги водопостачання та встановлення норм споживання питної води та затвердження договорів на території Петропавлівської сільської ради.

7. Про затвердження тарифів на послуги водопостачання та встановлення норм споживання питної води та затвердження договорів на території Петропавлівської сільської ради села Олександрівка.

8. Про припинення діяльності  Міняйлівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступеня - філії Фараонівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів   Петропавлівської сільської ради Білгород –Дністровського району Одеської області.

9. Про створення Міняйлівської гімназії Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області та затвердження Статуту у новій редакції.

10. Про припинення діяльності  Фуратівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступеня - філії Фараонівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів   Петропавлівської сільської ради Білгород –Дністровського району Одеської області.

11. Про створення Фуратівської гімназії Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області та затвердження Статуту у новій редакції.

12. Про затвердження актів приймання-передачі рухомого і нерухомого майна  закладів загальної середньої освіти,   культури , бібліотек    зі  спільної власності  Петропавлівської сільської ради,    майна  закріпленого за бюджетними закладами та установами (освіти, культури, бібліотек) та передачу закладів загальної середньої освіти,  закладів культури, бібліотек   відділу освіти, культури, молоді та спорту Петропавлівської  сільської ради з правом  балансоутримування.

13. Про затвердження програми з проведення інвентаризації земель комунальної власності на території Петропавлівської сільської ради на 2021 рік.

14.Про розгляд листа мешканців с.Фараонівка Самойленко В.С. та Самойленко В.В. щодо питання про приватизацію квартири.

15.Про надання дозволу на побудову  худобо могильника та переведення тимчасової бойні за межами с.Фараонівка.

16. Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг відділом соціальної політики Петропавлівської сільської ради.

17. Про  надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності  Петропавлівської сільської ради Білгород Дністровського району Одеської області розташованих на території Петропавлівської     сільської  ради (колишньої Фараонівської сільської ради) Бідгород -Дністровського району (колишнього Саратського)  Одеської області      (за межами   населеного  пункту).

18. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Лохматову Ігорю Миколайовичу  за межами населеного пункту с.Петропавлівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

19. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Лохматову  Миколі Івановичу  за межами населеного пункту с.Петропавлівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

20. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Толкушкіна Ганна Миколаївна  за межами населеного пункту с.Петропавлівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

21. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Лохматова Тетяна Георгіївна  за межами населеного пункту с.Петропавлівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

22. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Полозюк Ольга Василівна  за межами населеного пункту с.Олександрівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

23. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Раздорожний Микола Пантелійович  за межами населеного пункту с.Олександрівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

24. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Раздорожна Ольга Миколаївна  за межами населеного пункту

с. Олександрівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

25. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Фоміна Світлана Миколаївна  за межами населеного пункту с.Олександрівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

26. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Челомбітко Світлани Миколаївни  за межами населеного пункту с.Олександрівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

27. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Челомбітко Микола Федорович  за межами населеного пункту с.Олександрівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

28. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Челомбітко Вадим Юрійович  за межами населеного пункту с.Олександрівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

29. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Челомбітко Юрій Федорович  за межами населеного пункту с.Олександрівка  на території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну, Одеської обл.

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення )меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки  громадянина  Гуцан Антон Михайлович  для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд (присадибна ділянка ) , що розташована за адресою:

 вул. Гагаріна, 5 с. Фуратівка Одеська об. Білгород-Дністровський район .

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки  громадянина  Паскар Віктор Деомидович  для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд (присадибна ділянка ) , що розташована за адресою:

 вул. Гагаріна, 70 с. Фуратівка Одеська об. Білгород-Дністровський район .

32. Про  надання дозволу  гр. Морар М. Г. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

33. Про  надання дозволу  гр. Морар Є. Г. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

34. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

35. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

36. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

37. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

38. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

39. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

40. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

41. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

42. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

43. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

44. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

45. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

46. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

47. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

48. Про розгляд  листа  представника  ТОВ «Лайфселл» О.І. Дарієнко від 14.06.2021 року № ОD 3013/2 щодо розміщення телекомунікаційного обладнання (базової станції) ТОВ «Лайфселл».

49.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельної ділянки  у власність громадянину Масализі Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Белгород – Дністровського району Одеської      області (за межами   населеного  пункту).

50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельної ділянки  у власність громадянину Дорофєєву Івану Захаровичу для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Белгород – Дністровського району Одеської      області (за межами   населеного  пункту).

51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельної ділянки  у власність громадянину Череван Віктору Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Белгород – Дністровського району Одеської    області (за межами   населеного  пункту).

52. Про надання дозволу  ТОВ «Агросвіт ТД» на розроблення

технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(нерозподілені земельні частки (паї)) на території Петропавлівської сільської ради  Білгород - Дністровського (колишній Саратський)району Одеської області(за межами населеного пункту).

53. «Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПСП «Ексим-Агро» на території Петропавлівської сільської ради  Білгород- Дністровського (колишній Саратський)району Одеської області(за межами населеного пункту)».

54. «Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПСП «Ексим-Агро» на території Петропавлівської сільської ради  Білгород- Дністровського (колишній Саратський)району Одеської області(за межами населеного пункту)».

55. «Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПСП «Ексим-Агро» на території Петропавлівської сільської ради  Білгород- Дністровського (колишній Саратський)району Одеської області(за межами населеного пункту)».

56. «Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПСП «Ексим-Агро» на території Петропавлівської сільської ради  Білгород- Дністровського (колишній Саратський)району Одеської області(за межами населеного пункту)».

57. «Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПСП «Ексим-Агро» на території Петропавлівської сільської ради  Білгород- Дністровського (колишній Саратський)району Одеської області(за межами населеного пункту)».

58. «Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПСП «Ексим-Агро» на території Петропавлівської сільської ради  Білгород- Дністровського (колишній Саратський)району Одеської області(за межами населеного пункту)».

59. «Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПСП «Ексим-Агро» на території Петропавлівської сільської ради  Білгород- Дністровського (колишній Саратський)району Одеської області(за межами населеного пункту)».

60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельних ділянок  у власність громадянам с.Фараонівка для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської      області (за межами   населеного  пункту) (52 людини).

61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельних ділянок  у власність громадянам с.Старосілля для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської      області (за межами   населеного  пункту) (155 людей)

62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельних ділянок  у власність громадянам с.Міняйлівка для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської      області (за межами   населеного  пункту) ( 53 людини).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь