Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 14 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ. 17.09.2021 року

Дата: 09.12.2021 13:03
Кількість переглядів: 275

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 14 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ.

17.09.2021 року

 

1. Про дострокове припинення повноважень старости с.Олександрівка Петропавлівської сільської ради та звільнення старости Аршер Г.С.

2.Про внесення змін до бюджету Петропавлівської сільської ради.

3. Про розгляд прогнозу сільського бюджету Петропавлівської сільської ради на  2022 – 2024 роки.

4.Про внесення змін до рішення сесії «Про затвердження програми соціального розвитку на 2021 рік».

5.Про затвердження розпоряджень виданих в міжсесійний період.

6. Про  внесення змін до  Положення «Про  конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Петропавлівської сільської ради  Білгород-Дністровського району Одеської області».

7. Про розгляд питання щодо пропозиції персонального складу конкурсної комісії.

8.Про розробку положення «Про опорний заклад» на території Петропавлівської сільської ради.

9.Про подальше функціонування КЗ «Фуратівський ЗДО» з 01.09.2021 року у зв’язку з приписом ДСНС України № В-168 від 26.05.2021 року.

10.Про затвердження Положення «Про місцеву пожежну команду Петропавлівської сільської ради».

11.Про затвердження на території  Петропавлівської сільської ради ГО «спілка  ветеранів війни в Афганістані та інших воєн  Петропавлівської сільської  ради».

12.Про погодження програми розвитку поштового зв’язку на території Петропавлівської сільської ради на 2021 рік.

13.Про надання згоди на дострокову оренду адміністративної будівлі № 2 (колишня амбулаторія) у с.Петропавлівка.

14.Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Петропавлівської територіальної громади автомобіля швидкої допомоги.

15. Про надання матеріальної допомоги громадянам на лікування.

16.Про надання матеріальної допомоги на стихійне лихо.

17. Про затвердження Порядку надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Петропавлівської сільської    ради.

18. Про надання відмови у наданні дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення у власність громадянки Друмчегло О.І. земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

19. Про надання відмови у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність громадянину Друмчогло О.О. земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

20. Про надання відмови у наданні дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення у власність громадянину Друмчегло В.А. земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

21. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Дікусар Ганні Іллівні (за межами населеного пункту с.Меняйлівка)  на території Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну Одеської області.

22.Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Фоміну Олександру Федоровичу (за межами населеного пункту с.Олександрівка)  на території Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну Одеської області.

23. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Бесєдіній Валентині Олександрівні (за межами населеного пункту с.Олександрівка)  на території Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну Одеської області.

24.Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Нечитайло Ользі Іванівні (за межами населеного пункту с.Олександрівка)  на території Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну Одеської області.

25. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Фоміній Тетяні Ігорівні (за межами населеного пункту с.Олександрівка)  на території Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну Одеської області.

26. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Нечитайлу Михайлу Васильовичу (за межами населеного пункту с.Олександрівка)  на території Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну Одеської області.

27. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Полозюку Борису Васильовичу (за межами населеного пункту с.Олександрівка)  на території Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну Одеської області.

28. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Ладану В’ячеславу Анатолійовичу (за межами населеного пункту с.Фараонівка)  на території Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського р-ну Одеської області.

29. Про  надання дозволу  гр. Лейнвеберу В. Ф. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

30. Про  надання дозволу  гр. Цокан Р. М. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

31. Про  надання дозволу  гр. Чебан М. П. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

32. Про  надання дозволу  гр. Смаль В. І. на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж  земельної частки (пай)  в  натурі (на місцевості).

33. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного   сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

34. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

35. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Петропавлівської сільської ради Білгород - Дністровського  району  Одеської  області (за  межами  населеного  пункту).

36. Про  надання   дозволу гр. Данілєску Вадиму Пантелійовичу  на  розроблення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель  і споруд (присадибна ділянка) на території Петропавлівської сільської  ради ( в межах населеного пункту)  за  адресою: Одеська  область Білгород-Дністровського району  с.Міняйлівка вул..Шкільна.

37. Про  надання   дозволу гр.Шевченко Вадиму Анатолійовича на  розроблення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель  і споруд (присадибна ділянка) на території Петропавлівської сільської  ради ( в межах населеного пункту)  за  адресою: Одеська  область Білгород-Дністровського району  с.Пшенічне, вул..Шкільна 104.

38. Про  надання   дозволу гр. Лохматову Кирилу Степановичу  на  розроблення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель  і споруд (присадибна ділянка) на території Петропавлівської сільської  ради ( в межах населеного пункту)  за  адресою: Одеська  область Білгород-Дністровського району  с.Петропавлівка вул..Лісна , 70.

39. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  Фуратівській загальноосвітній школі І -ІІ   ступенів Петропавлівської сільської ради Білгород – Дністровського району  Одеської області  для будівництва та  обслуговування  будівель закладів освіти та передачу земельної ділянки у постійне користування.

40. Про  затвердження  технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі  у власність  земельної ділянки громадянину Унку Костянтину Івановичу     для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою:  Одеська область, Білгород-Дністровський   район, Петропавлівська  сільська  рада, с. Семісотка, вул..Степова , 19.

41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельної ділянки  у власність гр. Рєулець Ганні Миронівні для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської      області (за межами   населеного  пункту).

42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельної ділянки  у власність гр. Толіка Сергію Михайловичу для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської      області (за межами   населеного  пункту).

43.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельної ділянки  у власність гр. Туржинській Надії Іванівні для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської      області (за межами   населеного  пункту).

44. Про  надання  дозволу СФГ «ПИНЕ» на  розроблення  технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в  натурі (на  місцевості) із земель  не витребуваних земельних часток (паїв) колишньої колективної форми  власності на  території  Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського  району  Одеської області   (за межами населеного пункту).

45. Про розірвання договору оренди землі.

46. Про розірвання договору оренди землі.

47. Про надання дозволу  Полозюку Василю Івановичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(нерозподілені земельні частки (паї)) на території Петропавлівської сільської ради  Білгород - Дністровського району Одеської області(за межами населеного пункту).

48. Про надання дозволу  Полозюку Василю Івановичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(нерозподілені земельні частки (паї)) на території Петропавлівської сільської ради  Білгород - Дністровського району Одеської області(за межами населеного пункту).

49. Про надання дозволу  Полозюку Василю Івановичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(нерозподілені земельні частки (паї)) на території Петропавлівської сільської ради  Білгород - Дністровського району Одеської області(за межами населеного пункту).

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь