Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування начальника відділу житлово-комунального господарства.

Дата: 08.12.2021 15:51
Кількість переглядів: 271

Додаток до розпорядження № 2   від 03.12.2021 р. № 182

                      Повідомлення про оголошення конкурсу

      Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Петрпопавлівська сільська  рада ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування начальника  відділу   житлово-комунального господарства.

 

Основні вимоги до кандидата:

       - вільне володіння українською мовою;

       - знання Конституції України, Законів України;

       - вільне володіння комп`ютером;

    

       Повна вища, середньо – спеціальна освіта відповідного професійного спрямування за освітньо – кваліфікаційним рівнем спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менш 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менш 4 років.

 

     Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім’я голови конкурсної комісії сільської ради такі документи: заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців  або військовозобов’язаних); довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

 

      Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення про проведення конкурсу.Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов`язків, розміру та умов оплати праці можна отримати в Петропавлівський сільській раді за адресою: с. Петропавлівка, вул. Гагаріна1.

 

 Секретар виконавчого комітету с/ради                          Я.Б.Унтілова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь