Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» В ЛЮБАШІВЦІ – НОВЕ ЖИТТЯ ЛІКАРНІ

Дата: 21.10.2021 15:04
Кількість переглядів: 209

Новини 

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» В ЛЮБАШІВЦІ – НОВЕ ЖИТТЯ ЛІКАРНІ

   Пресс служба

«Для будь-якої лікарні вкрай важливо мати просторе і добре укомплектоване медобладнанням приймальне відділення. Адже саме сюди в першу чергу потрапляють пацієнти, які потребують оперативної діагностики. Іноді рахунок йде на хвилини. Правильний діагноз для початку швидкого лікування – ключові умови для того, щоб лікарі могли рятувати життя людей. В рамках програми Президента «Велике Будівництво» в Любашівці завершено реконструкцію приймального відділення центральної районної лікарні. Подібні відділення – не просто проєкти будівництва. Це життя і здоров’я наших людей», – заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

default

На думку керівника Одеської області, той факт що в кожному куточку регіону, в рамках програми Президента «Велике Будівництво», працюють будівельники і будівельна техніка – це однозначно свідчить про те, що економіка працює, що ми створюють нові об’єкти інфраструктури та нові робочі місця. Люди мають роботу і зарплату, а бюджети – відрахування та податки на утримання соціальної сфери.

«Одночасно з реконструкцією самих приміщень, приймальні відділення оснащуються сучасним медичним обладнанням – апаратами УЗД, ЕКГ, МРТ, комп’ютерними томографами, рентген-установками, ангіографами. Завдяки цьому діагностику пацієнтів можна проводити одразу в приймальному відділенні, а за необхідності відразу ж і починати лікування. Це допомагає набагато швидше допомагати хворим, чиє життя в небезпеці» – зазначає Сергій Гриневецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь