Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 11 СЕСІЇ VІІI СКЛИКАННЯ. 14.06.2021 року

Дата: 30.08.2021 15:34
Кількість переглядів: 347

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 11 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ.

14.06.2021 року

 

1. Про передачу у власність  громадянам  земельних ділянок для особистого селянського господарства  с.Фараонівка.

2.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області зі змінами цільового призначення с.Старосілля.

3.Про надання згоди на розробку технічної документації щодо поділу земельних ділянок с.Старосілля.

4.Про передачу у власність  громадянам  земельних ділянок для особистого селянського господарства  с.Міняйлівка.

5. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  у власність громадянину   Білоус  О.П.,  мешканцю  с.Петропавлівка.

6. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  у власність громадянину   Бурлак  М.І.,  мешканцю  с.Міняйлівка.

7.Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  у власність громадянину  Поник   Юрію,  мешканцю с.Олександрівка.

8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для будівництва та обслуговування будівлі магазину  по вул. Центральна 62. Загальною площею 112,6 м/кв , яка знаходиться  на території Петропавлівської сільської ради   в межах  населеного пункту  с.Петропавлівка  Одеської обл. Білгород-Дністровського району.

9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для будівництва та обслуговування будівлі магазину  по вул. Центральна 109. Загальною площею 304,3 м/кв  , яка знаходиться  на території Петропавлівської сільської ради   в межах  населеного пункту  с.Петропавлівка  Одеської обл. Білгород-Дністровського району.

10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для будівництва та обслуговування будівлі магазину  по вул. Шкільна 38. Загальною площею 136,5 м/кв  , яка знаходиться  на території Петропавлівської сільської ради   в межах  населеного пункту  с.Пшенічне  Одеської обл. Білгород-Дністровського району.

11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для будівництва та обслуговування будівлі магазину  по вул.Джерельна 3. Загальною площею 195 м/кв , яка знаходиться  на території Петропавлівської сільської ради   в межах  населеного пункту  с.Старосілля   Одеської обл. Білгород-Дністровського району.

12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для будівництва та обслуговування будівлі магазину  по вул. Шеваченко40. Загальною площею  168м/кв  , яка знаходиться  на території Петропавлівської сільської ради   в межах  населеного пункту  с.Міняйлівка   Одеської обл. Білгород-Дністровського району.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь