Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 8 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ. 19.03.2021 року

Дата: 11.05.2021 11:34
Кількість переглядів: 342

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 8 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ.

19.03.2021 року

1. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення земельних ділянок  Петропавлівській сільській раді Білгород Дністровського району Одеської області зі зміною цільового призначення з земель запасу на для ведення особистого господарства розташованих на території Петропавлівської  сільської  ради (колишньої Міняйлівської сільської ради)  Бідгород Дністровського району (колишнього Саратського)  Одеської  області   (за межами   населеного  пункту).

2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо   відведення земельних ділянок  у власність громадянам (згідно додатку) для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Белгород – Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту).

3. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення земельних ділянок  Петропавлівській сільській раді Білгород Дністровського району Одеської області зі зміною цільового призначення з земель запасу на для ведення особистого господарства розташованих на території Петропавлівської  сільської  ради (колишньої Старосільської сільської ради)  Бідгород Дністровського району (колишнього Саратського) Одеської  області  (за межами   населеного  пункту).

4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельних ділянок  у власність громадянам (згідно додатку) для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Белгород – Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту).

5. Звіт  начальника  відділу  фінансів  Дікусар  Л.І.  щодо  несвоєчасної спати  податків  фізичними та юридичними особами-підприємцями та заходи  з боржниками  станом на 17.03 2021рік.

6. Про внесення змін у рішення сесії сільської ради № 25 від 19.12.2020 року «Про затвердження Програми по благоустрою, охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки Петропавлівської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області на 2021 рік».

7.Про затвердження Програми по локалізації та ліквідації амброзії полинолистної та інших карантинних рослин на території Петропавлівської сільської ради на 2021-2026 роки.

8.Про надання згоди на безоплатне  прийняття балансових рахунків, матеріальних цінностей та актів АЗПСМ Олександрівка від КНП «Тарутинський РЦПМСД» до Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району у комунальну власність.

9.Про передачу майна комунальної власності Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області балансових рахунків, матеріальних цінностей та актів АЗПСМ Олександрівка на праві оперативного управління майна на праві оперативного управління за КП «Саратський центр первинної медико – санітарної допомоги» Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

10.Про передачу майна комунальної власності Петропавлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області Петропавлівської амбулаторії на праві оперативного управління майна на праві оперативного управління за КП «Саратський центр первинної медико – санітарної допомоги» Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

11.Про погодження та затвердження статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «СОКІЛ».

12. Про розірвання договору оренди землі голови ФГ «Фрумушіка» Пінтяк Штєфана Арсентійовича.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь