Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 7 СЕСІЇ VІІI СКЛИКАННЯ. 16.03.2021 року

Дата: 05.05.2021 13:09
Кількість переглядів: 416

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 7 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ.

16.03.2021 року

1.Про створення Фуратівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступеня – філії Фараонівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Петропавлівської сільської ради Білгород –  Дністровського району Одеської області.

2.Про створення Міняйлівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступеня філії Фараонівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Петропавлівської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської області.

3.Про внесення змін до бюджету Петропавлівської сільської ради.

4. Про затвердження сільської Програми мобілізаційної підготовки та мобілізації місцевого значення, забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом  громадян Петропавлівської сільської ради на строкову військову службу до лав Збройних сил України та інших військових формувань на 2021-2022 роки.

5. Про затвердження  Програми  розчищення  русла    річки  Сарата та  захист  від  підтоплення    на  2021 рік.

6. Про затвердження  Програми  охорони  навколишнього  природного середовища   на  2021-2023 роки».

7.Про затвердження програми купівлі продажу проїзних квитків за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Петропавлівської сільської ради, на маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2021 рік.

8.Про затвердження програми підтримки управління соціального захисту населення Білгород-Дністровської РДА на 2021 рік.

9.Про надання матеріальної допомоги громадянам.

10.Про затвердження технічної документації громадянина Бабич Іван Дмитрійович.

11. Про затвердження технічної документації громадянина Нежельський Іван Миколайович.

12. Про затвердження технічної документації громадянина Катречко Миколай Михайлович.

13. Про затвердження технічної документації громадянина Раздорожний Ігор Миколайович.

14. Про затвердження технічної документації громадянина Кельниченко Олександр Андрійович.

15. Про затвердження технічної документації громадянки Левченко Марія Ісаївна.

16.Про затвердження технічної документації громадянки Нежельська Марія Іванівна.

17. Про дачу згоди на зміну цільового призначення для ведення особистого селянського господарства.

18.Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення та відновлення  меж в натурі громадянину Мунтян Сергій Іванович.

19. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення та відновлення  меж в натурі громадянки Лупашко Євгенія Петрівна.

20. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення та відновлення  меж в натурі громадянки Пунга наталя Іванівна.

21. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення та відновлення  меж в натурі громадянки Козєрова Феодора Володимирівна.

22.Про затвердження технічної документації з землеустрою для ведення особистого селянського господарства громадянина Волокітін Василій Михайлович.

23.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для обслуговування житлового будинку громадянина Стоянов Віктор Вікторович

24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для обслуговування житлового будинку громадянина Чоран Віктор Миколайович.

25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для обслуговування житлового будинку громадянина Цинцар Андрій В’ячеславович.

26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для обслуговування житлового будинку громадянина Кушнеренко Сергій Сергійович.

27.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо передачі в оренду земельних ділянок, які знаходяться у користуванні ТДВ «Мирний» згідно списку.

28.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо передачі в оренду земельних ділянок, які знаходяться у користуванні ТДВ «Янтарний».

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо        відведення земельних ділянок  у власність громадянам (згідно додатку) для ведення особистого селянського господарства на території Петропавлівської сільської ради Белгород – Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту).

30.Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянки Цокан Раїса Миколаївна.

31. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянки Цуркан Євгенія Григорівна.

32. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Чебан Афанасій Павлович.

33. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Робу Григорій Никифорович.

34. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Морар Василь Викторович.

35. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Гаврилов Олександр Сергійович.

36. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянки Гуцу Клавдія Іллінічна.

37. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Робу Андрій Калинович.

38. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Жумінський Анатолій Федорович.

39. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Харитонов Давид Кирилович.

40. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянки Панцир Галині Олексіївни.

41. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення та відновлення  меж в натурі громадянину Робу Андрію Калиновичу.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь