Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 4 СЕСІЇ VІІI СКЛИКАННЯ. 30.12.2020 року

Дата: 26.04.2021 16:41
Кількість переглядів: 387

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 4 СЕСІЇ  VІІI СКЛИКАННЯ.

30.12.2020 року

 1.Про покладання обов'язків із вчинення нотаріальних дій на секретаря сільської  ради.

2. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Петропавлівський  НВК ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-сад) Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

3. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Старосільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

4. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Міняйлівська загальноосвітня школа І-ІІI ступенів Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

5. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Фараонівський  опорний заклад середньої освіти  І-ІІІ ст.. Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

6. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Олександрівський НВК І-ІІІ ст.. – ДНЗ (дитячий садок)» Тарутинського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

7. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Фуратівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

8. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Міняйлівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

9. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу

«Фуратівський дошкільний навчальний заклад Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

10. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Старосільський дошкільний навчальний заклад ясла-садок Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

11. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Пшеничнянський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

12. Про прийняття у комунальну власність  Петропавлівської сільської  ради Білгород-Дністровського району Одеської області Комунального закладу «Пшеничнянська загальноосвітня школа І ступеня Саратського району Одеської області», зміну назви та затвердження Статуту в новій редакції.

13. Про призначення директора комунального підприємства  «Старосільский сіль комунгосп» с.Старосілля Білгород-Дністровського району Одеської області та затвердження статуту.

14. Про оптимізацію структури та штатної чисельності закладів освіти та культури на території Петропавлівської сільської ради

Білгород-Дністровського району Одеської  області.

15. ПРО СТВОРЕННЯ  СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПЕТРОПАВЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь