Петропавлівська громада

Одеська область, Білгород-Дністровський район

Про початок проведення перевірки посадових осіб керівників відділів Петропавлівської сільської ради.

Дата: 24.03.2021 15:29
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

ПЕТРОПАВЛІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

               БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

68211,  с. Петропавлівка, вул. Гагаріна, 1  тел.  40-1-25

petropavlovka_sekretar@ukr.net

 

Розпорядження

 

 

Від 01.03.21 р.                                                                         №10-а

 

Про початок проведення перевірки посадових  осіб  керівників

відділів Петропавлівської сільської ради.

 

Відповідно до пункту  20 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Закону України «Про очищення влади»,Постанови КМ України від 16.10.2014р №563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» Положення про  Єдиний державний реєстр осіб,які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення,затверджене  рішенням Національного агенства від 09.02.2018року№166 з метою проведення перевірки достовірності відомостей,що подаються особами ,які претендують зайняття (заміщення)посад в Петропавлівської сільської ради.

 

1.Провести перевірку у Петропавлівської сільської раді  передбачену Законом України «Про очищення влади» стосовно посадових осіб керівників відділів сільської ради .

2.Визначити днем початку перевірки 02.03.2021р.

3.Визначити відповідальною особою за проведення перевірки  посадових осіб керівників відділів Петропавлівської сільської ради  Зорило О. П.- юрист-консультанта  Петропавлівської сільської ради.

4.Відповідальному за проведення перевірки забезпечити ознайомлення усіх посадових  осіб керівників відділів Петропавлівської сільської ради з цим розпорядженням.

5.Посадовим особам Пепропавліської сільської ради ,зазначеним у пункті 1 цього розпорядження,стосовно яких здійснюється перевірка,у десятиденний строк з дати початку зазначеної перевірки подати відповідальній особі власноручно написану заяву  про те,що до нього(неї) застосовуються або не застосовуються  заборони,визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону  України «Про очищення влади»,та про згоду на проходження перевірки і оприлюднення відомостей щодо них за формою згідно додатків 1,2,до Порядку  проведення перевірки  достовірності відомостей   щодо застосування заборон,передбаченими частинами третьою і четвертою статті1 Закону України «Про очищення влади»,затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563,декларацію про майно,доходи,витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік,а також копію паспорта громадянина України.

6. Попередити посадових осіб керівників відділів  Петропавлівської сільської ради про те,що неподання ними заяви,зазначеної у пункті 5 цього розпорядження,є підставою для звільнення із займаної посади.

7.Відповідальній особи забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному сайті Петропавлівської сільської ради.

8.Відповідальній  особі за проведення перевірки протягом трьох днів після одержанння відповідної заяви забезпечити розміщення на офіційному сайті Петропавлівської сільської ради:

1)інформації про початок проходження перевірки особою;

2)копії вищезазначеної заяви та декларації(крім відомостей,що законом віднесені до інформації з обмеженим доступом).

9.Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю  за собою.

 

 

 

 

 

 

 

 

                           

Петропавлівський сільський      ____________                О.М.Чернова

голова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь